A php-fusion.co.hu és php-fusion.hu domain + tartalom ELADÓ! Korrekt ajánlatot az alábbi email-re várok: lynx.adm@php-fusion.co.hu

Remember Digitanium

Nick Jones 1973 - 2011


"Tedd meg mindazt, ami a kezed ügyébe esik, és amihez erőd van"
- Próféta könyve 9:10

Ezek a szavak ritkán megfelelőbbek, pontosabbak és igazak, mint ezen a gyászos napon, amikor meg kell osztanunk veletek a szomorú hírt, a mi szeretett alapító atyánk, Nick Jones, 2011. január 4-én eltávozott közülünk.

Ő hozta létre ezt a remek CMS-t minden erejét belefektetve, és milyen erőt mutatott a fejlesztésében! Ez a CMS összehozta az embereket a világ legkülönbözőbb pontjairól egyetlen projektbe, amiről valószínűleg Nick soha nem is álmodott volna, amikor belekezdett a fejlesztésébe.

Megannyi ma már jól képzett fejlesztő tette meg első tétova lépéseit a kódolás területén Nick gondos útmutatása alapján, ami egy szilárd táptalajt biztosított az élet minden területén sok-sok embernek a világ minden részén.
Ez az igazi erő, elérni és megérinteni oly sok különböző módon élő embert, és mindezt erő és hatalom keresése nélkül. Csak azért hozta létre ezt a CMS-t, mert el kellett készítenie.
Ennyire egyszerű.

Sajnos még a legerősebb és legbátrabb emberek is eltávoznak, elfáradnak és kimerülnek a harcokban. Nekünk pedig el kell őket engednünk. És mi, akik itt lettünk hagyva, nos...
Nem számít, mennyire hisszük, hogy felkészültünk az elkerülhetetlenre, amikor végül eljön a nap, rájövünk, hogy valójában soha sem tudjuk magunkat felkészíteni rá igazán. Ezért ez egy borzasztó érzés a szomorúság és a bánat között sokunk számára. Legyünk inspirálva azáltal, ahogy Nick mindig is kezelte a helyzetét, és viseljük a veszteséget szeretettel, méltósággal és becsületességgel. És talán egy furcsa kuncogással is. Csodálatos humorérzéke volt, ha nem egy fejlesztő lett volna, talán egy remek humorista is lehetett volna belőle.

Őszinte részvétünket nyújtjuk Nick családjának és hozzátartozóinak, szeretném külön kiemelni édesanyját, Sue-t, hiszen nagyon erős kötelék volt közöttük, amely törhetetlen és különleges volt. Szeretnénk lehetőséget adni a közösségnek is, hogy részvétüket nyilváníthassák a weboldalon, további részletek később következnek.

Ami a PHP-Fusion folytatását illeti, mi folytatjuk a napi rutinunkat, amíg erre más utasítást nem kapunk. Nem tudunk semmit Nick szándékairól ezzel kapcsolatban, így amíg ez a helyzet nem változik, ugyan úgy folytatjuk a munkát, mint ahogyan szoktuk.

A Management Team nevében kérek mindenkit, hogy tisztelje a tényt, hogy ennél több információval egyelőre nem tudunk szolgálni. Emeljük fel fejünket és emlékezzünk Nick Jones-ra, amiért rendkívüli ember volt, és próbáljuk meg követni a példáját. Úgy érzem ez a legjobb megoldás, hogy megtiszteljük Nick-et, családját, és alkotását a legjobban a körülmények között.

Happy Svensson (KEFF - angol oldal)


Mint sokan már olvashattátok az angol oldalon vagy a nemzeti support oldalakon, a nagyszerű projektalapítónk, Nick Jones elhunyt 2011. január 4-én.

Még mindig a sokk hatása alatt vagyok, a szörnyű hír miatt, hogy elveszítettük a legnagyobb hősömet, az embert, aki megtanította nekem a PHP-t és hogy mit jelent egy W3C valid HTML kód. Nem vagyok a nagy szavak embere, ezért rövidre fogom ezt a hírt, és megtisztelem Nick Jones-t annak a tiszteletével, amit hátrahagyott, élete munkáját, a PHP-Fusion-t.

Annak ellenére, hogy ez egy nehéz idő mindannyiunk számára, megkönnyebbült vagyok, amikor látom mennyi nagyszerű embert hozott össze Nick Jones a világ minden tájáról, a projekt megalapításával. Jelenleg 18 nemzeti support oldalunk van, szerte a világon. Mindegyikük hozzájárul nap mint nap a PHP-Fusion rengeteg felhasználójának segítéséhez, és mindezt azért teszik, mert ők is hisznek a PHP-Fusion-ban.

Mindenki, aki meglátogatja az angol fejlesztői oldalt, és segít a PHP-Fusion fejlesztésében, akár hibajelentéssel, feature javaslatokkal vagy közreműködéssel a kódolásban, mint Nick Jones-nek köszönhetően vagytok itt.
Mind azért vagytok itt, hogy folytassátok ,amit Nick Jones elkezdett, amiben hitt. Mivel folytatni a munkáját olyan, mintha Nick Jones emlékét folytatnánk, mivel emléke tovább él művében, amit oly büszkén készített, a PHP-Fusion-ban.

Nick Jones létrehozta a PHP-Fusion-t, nem kereskedelmi érdekből, nem is személyes érdekből, hanem mert erre hivatott ebben a világban. Ő általa lett a PHP-Fusion ingyenes és könnyen kezelhető, ő a felhasználókat tartotta a fejében miközben csinálta. Azt akarta, hogy olyan sok felhasználó élvezze a munkáját, amit elkezdett, amennyi csak lehetséges.

Tiszteljük Nick Jones-t és amiben hitt azzal, hogy folytatjuk a PHP-Fusion támogatását és fejlesztését. Nick Jones emléke megmarad művében és soha nem fog elmúlni, éppen amiatt, amit a PHP-Fusion jelent számunkra.

A PHP-Fusion előtt egy fényes jövő áll, és a PHP-Fusion jövőjének alakításában való segítséggel segíted megőrizni az emlékeit a PHP-Fusion létrehozójának, Nick Jones-nak. Folytatni fogjuk a munkát a PHP-Fusion-on, hogy a PHP-Fusion-t használók következő generációja is élvezhesse azt a munkát, amit Nick Jones csinált mindannyiunk számára.

Nick Jones soha nem adta fel a PHP-Fusion-t, ahogy mi sem fogjuk!

Hans Kristian Flaatten (Starefossen - fejlesztői oldal)


Azt hiszem ezek után már nem maradt túl sok minden, amit mondhatnék.

Hiányozni fogsz Nick, a mi Digink, öröm volt megismerni téged, és veled együtt dolgozni.

Nyugodj békében!

Korcsii, követve az angol példát: Nagy Károly, természetesen az egész magyar oldal nevében.