A php-fusion.co.hu és php-fusion.hu domain + tartalom ELADÓ! Korrekt ajánlatot az alábbi email-re várok: lynx.adm@php-fusion.co.hu

PHP-Fusion v7.02.07 – PHP 7, MySQLi és PDO támogatással

Utolsó módosítás 2 év
Akashini
Sziasztok!

A napokban ismét elővettem a régi, szeretett PHP-Fusion verzióimat, konkrétan a v7-et. Szerintem rengeteg dolgot köszönhettünk sok éven keresztül ennek a csodás CMS-nek, ami megkönnyítette az életünket weboldal készítés terén.
Néhány óra böngészést követően rátaláltam egy német, PHP-Fusionnal foglalkozó oldalra, ahol a v7-es verziót a mai technológiáknak megfelelően módosították, így a frissebb szerverekre és tárhelyekre is feltelepíthetjük gond nélkül a rendszert.

Nem szándékoztam túlságosan ragozni a dolgot, az alábbi linken megtalálható minden szükséges információ és a letöltés is:
PHP-Fusion Deutschland

Localhost-on keresztül teszteltem, megfelelően működik, szóval ajánlom mindenki figyelmébe, aki a jövőben még foglalkozni szeretne ezzel a verzióval. :)

Természetesen a magyar nyelvi fájlokra szükség lesz, hogy anyanyelvünkön élvezhessük a CMS-t. Ehhez készítettem egy módosított csomagot, amelyben átalakítottam az összes fájl kiterjesztését ANSI kódolásról UTF-8-ra. (Ez már régóta probléma volt évekkel ezelőtt is, de nem találtam rá javított nyelvi csomagot.) Így megszüntettem a "?" jel problémát az ékezetes karaktereknél. A megfelelő adatbázis karakterkódolás beállítása mellett nem okozhat a továbbiakban problémát. A fájlokat egyszerűen csak fel kell másolni a szerverre, illetve esetenként felülírni a már meglévőeket. Ezeket a fájlokat a témához csatoltam.

Remélem valakinek, valamikor segítséget fog nyújtani ez a kis topik! :)
Nincs hozzáférésed a csatolt fájlok megtekintéséhez
tesztpilota
Köszönet az értékes információkért. Smile
vizo
Én is köszönöm az infókat és a fájlokat. :-)
Te tudsz megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Te nem tudsz témát indítani a fórumon.
Te nem tudsz hozzászólni ehhez a témához.
Te nem tudsz szavazást indítani a fórumon.
Te nem tudsz csatolmányt feltölteni a fórumra.
Te nem tudsz csatolmányt letölteni a fórumról.