A php-fusion.co.hu és php-fusion.hu domain + tartalom ELADÓ! Korrekt ajánlatot az alábbi email-re várok: lynx.adm@php-fusion.co.hu

Régebbi PHP Fusion verziók a egy arhívumba

Utolsó módosítás 2 év
zebra
Sziasztok,

tudom hogy sokakat nem érint, de jó lenne ha a régebbi letöltések visszakerülnének az oldalra. Nekem pont szükségem lenne egy vagy két frissítésre. 2013-ba megszűnt egy oldalunk, akkor a 7.02.05 magyar verzió volt. Sikerült is új helyen visszaállítani mindent, de a 7.02.07-esre szeretném frissíteni. Látom az oldal szépen átalakult, de ezeket az upgrade dolgokat nem találom. A régi fórum nagy segítség volt szerintem mindenkinek (hozzám hasonló nem profiknak), az elérhető valahol? A 7.02.07 full telepítővel is lehet frissíteni a 05-ös verziót? Azért mert az megvan lementve. Ha a letöltésekbe egy két régebbi dolog visszakerülne azt megköszönöm.

Üdv. és szép napot! Zebra
attila
Én úgy tudom, hogy mindig sorba kellett frissíteni nem lehetett kihagyni egy frissítést sem. Általában egy frissítés tartalmazta az új vagy módosított fájlokat amiket felmásoltunk és updateltük az admin felületről amikor megkapta az új létrehozott adattáblákat és verzió számot stb.

De arra következtetek ha neked most 7.02.05 van akkor egy beszerzel egy 7.02.06 magyar nyelvű telepítő csomagot amiben található egy upgrade v701 könyvtár abban pedig egy upgrade.php fájl amit az administration könyvtárba kell bemásolni majd az adminisztrációs felületről frissíteni az új verzióra. Ezután kell felmásolni a 7.02.06 fájlokat. Ezután beszerzel egy 7.02.07 verziót és a fentieknek megfelelően jársz el. Az hogy működik e nem tudom de ha van lehetőséget kipróbálni egy tesztelős oldalon egy próbát megér. Én ezzel próbálkoznék de majd valaki korrigálja a hozzászólásomat
zebra
Szia Attila,
köszi a választ. Én is így tudom, csak a letöltési linkeket hiányolom. Nekem a normál (nem utf) magyar verzió megy rajta, a 6-os és 7-es upgrade kellene. Angol oldalon meg is találtam, de még nem mertem hátha itt valaki tud adni letölthetőséget. Nem vagyok Fusion Guru, de ha az angol is jó akkor megcsinálom, de sztem nem. Egyébként itt az oldalon elférne, olyan nagy helyet nem foglal Wink de beleszólni nem akarok, csak ötlet. Utána hogy hogyan tovább, lehet e a régi fórumot 9-re áttenni az majd a jövő, nem olvastam még utána. Tetszik, szép, de had forrja ki magát.
Üdv., zeb
Te tudsz megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Te nem tudsz témát indítani a fórumon.
Te nem tudsz hozzászólni ehhez a témához.
Te nem tudsz szavazást indítani a fórumon.
Te nem tudsz csatolmányt feltölteni a fórumra.
Te nem tudsz csatolmányt letölteni a fórumról.