A php-fusion.co.hu és php-fusion.hu domain + tartalom ELADÓ! Korrekt ajánlatot az alábbi email-re várok: lynx.adm@php-fusion.co.hu

Admin jelszó helyreállítása

Utolsó módosítás 3 év
spyrex
Hello!

Mivel szeretnék neked segíteni így regisztráltam magamnak egy tárhelyet. Nézd végig a képeket és ez alapján menni fog a dolog tuti.
1.
http://gtfkephost.hu/files/2017/30/27...gpbq0j.png
2.
http://gtfkephost.hu/files/2017/30/27...dfgpp4.png
3.
http://gtfkephost.hu/files/2017/30/27...uy14oi.png itt kitöröltem azt a sort.. csak a képre elfelejtettem felírni. Grin
4.
http://gtfkephost.hu/files/2017/30/27...fm0vat.png

Remélem ez alapján megtudod csinálni. Smile

Ui: direkt nem raktam kép bbcode közé.
reTorZio
Hát végigcsináltam. - nálam nincs egyébként user_salt és user_admin_salt sem - De töröltem a user_admin_password tartalmát, de nem enged adminként belépni. Már új jelszót is kértem magamnak, de arra sem érkezik semmi.
Azt nem értem, ha korábban a phpmyadmin-ban töröltem a user_password és a user_admin_password jelszavak kódjait nem engedett belépni, majd amikor visszamásoltam őket akkor sem.
spyrex
Melyiket verziót használod?
reTorZio
7-00-05
reTorZio
Rimelek

reTorZio Írta:

@reTorZio - 7-00-05

Jó régi rendszert használsz akkor. Gondolom, abban még nem volt user_salt és user_admin_salt. Viszont lehet, hogy volt egy darab salt valahol konfigurációs fájlban, ami telepítéskor random generálódott. Ha így van, akkor valahol a config.php-ben megtalálod.

A jelszavak másolgatásával egyébként óvatosan kell bánni. Lehet, hogy rosszul másoltad ki, vagy rosszul másoltad vissza. Vagy, ha akkor nem volt salt az adatbázisban, akkor valahol máshol volt, vagy bármi megváltozott közben, ami miatt a jelszó hash már nem volt aktuális.

Én viszont a te verziódat talán nem is használtam soha. Nem emlékszem, mikor próbáltam ki az elsőt. Úgyhogy reméljük, spyrex, vagy más jobban emlékszik. Vagy megpróbálhatod frissíteni a legújabb 7-esre. De abban megint nem nagyon tudok segíteni.
spyrex
Azt a verziót én sem ismerem annyira.

de fel rakom azt is és megnézem,hogy ott mi a helyzet.
De szerintem frissítsd inkább v7.07.02 re
reTorZio
2 nap könyörtelen szenvedés és próbálgatás után megvan a megoldás (mindenki számára aki hasonló dologban kezd elsüllyedni)
Mivel főadmin vagyok az oldalon, így a phpmyadmin-ban kimásoltam egy általam ismert beregisztrált felhasználó belépési kódkaraktereit az admin_passwordom üres mezőjébe (tehát előtte töröltem az ide és a user_admin_password-ban lévő karaktereket). Majd kiléptem a phpmyadmin-ból. A weboldalon beírtam az admin felhasználó névhez a már új - a felhasználó által használt és nekem elárult - jelszót és azonnal beengedett adminként (admin felhasználóként).
Ezután a Profil módosításában az adminhoz beírtam a jelenlegi (az ismerős felhasználó által használt) jelszót, (ha nincs haver aki elárulja, akkor van gáz) majd az új jelszót és ennek a megerősítéséhez szintén. FONTOS: korábban használt admin jelszót nem fog elfogadni a rendszer, tehát teljesen újat kell kreálnotok.
Aztán ezeket a profilmódosításokat mented, bejön a főoldal ahol kijelentkezel és az új admin-hoz tartozó jelszavaddal ismét belépsz. Ekkor megadod az admin alatt az új (általad kreált jelszavadat (az alatta lévő két mezőt: új jelszó ill. annak megerősítése, üresen hagyod) Ezután adod meg a szintén az eddig nem használt új főadmin jelszót, majd a megerősítés miatt újra. Ezt mindenképpen két lépésben kell megcsinálni! Egyszerre az admin jelszó és a főadmin jelszó változtatása nem fog menni!
Innentől be tudsz lépni admin felhasználóként (aki egyben főadminisztrátor is). Panelek módosításához v. felvételéhez persze a Főadmin jelszót kell majd megadni a Panelek szerkesztése felületen!
Te tudsz megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Te nem tudsz témát indítani a fórumon.
Te nem tudsz hozzászólni ehhez a témához.
Te nem tudsz szavazást indítani a fórumon.
Te nem tudsz csatolmányt feltölteni a fórumra.
Te nem tudsz csatolmányt letölteni a fórumról.
Moderátor: Adminisztrátor