A php-fusion.co.hu és php-fusion.hu domain + tartalom ELADÓ! Korrekt ajánlatot az alábbi email-re várok: lynx.adm@php-fusion.co.hu

Admin jelszó helyreállítása

Utolsó módosítás 3 év
Rimelek
Kigyüjtöttem a témával kapcsolatos eddigi hozzászólásokat, hogy egy helyen legyenek. Folytassuk itt!
eugabesz
Fiúk!Ez milyen hiba??T,mint sokat tapasztalt felhasználók...főadmin-ként jelen vagyok az oldalunkon,de nem vagyok regisztrált tag!!Egyszerűen eltűntem az adatbázisból!Mit lehet ezzel kezdeni??(SAjnos belépni sem tudok,ez elég gáz így) Még v7 rendszer... www.iramclan.hu
Rimelek
Ha eltűntél volna az adatbázisból, hogy lennél jelen főadminként? Valamit biztosan nem értettem meg. "eugabesz" néven látszol is a vendégkönyvben 1-es azonosítóval. Mi a hibajelenség, ami miatt azt gondolod, eltűntél?
eugabesz
Megnézettem egy másik főadminnal,azt mondta,nem vagyok a regisztrált tagok listájában és belépni sem tudok az oldalra...
Rimelek
Nekem erről már nagyon halványak az emlékeim v7-ről, de az, hogy külön a regisztrált tagok között nem látszol, simán lehet azért, mert te vagy a legelső főadminisztrátor, aki az oldal telepítésekor létrejött. De akárhogy is, azt ne hidd el, hogy nem vagy regisztrált tag, mert látszik, hogy ott vagy. Azt tudom elképzelni, hogy egy főadmin letiltott véletlenül (ha lehet ott ilyet) vagy paranoiásabb elmélet, hogy valaki feltörte az oldalt és úgy csinált valamit a felhasználóddal, vagy a legkevésbé paranoiás elmélet, hogy csak hibás jelszót gépelsz be. Ami nem feltétlen csak azért lehet, mert elfelejtetted volna, főleg, ha rendszeresen belépsz. Volt már velem, hogy a böngésző valamiért átállt angol billentyűzetre, miközben mindenhol máshol magyar maradt.

Ha bele tudsz nézni az adatbázisba, akkor ott nézz rá a felhasználódra az 1-es azonosítóval és ha nincs más gyanús rajta, akkor regisztrálj egy új felhasználót, annak a jelszó hash-ét másold át az 1-es azonosítójú felhasználódhoz, és lépj be azzal a jelszóval. Ha ez sem megy, akkor kérj egy főadmin jogot az új regisztrált usrednek egy másik főadmintól és nézz rá az 1-es ID-jűre az adatlapodon keresztül, amit elérsz a vendégkönyvből a nevedre kattintva.

Nekem ennyi tippem van
eugabesz
Köszi,kipróbálom és jelentkezem.
Korcsii
http://www.iramclan.hu/profile.php?lookup=1
eugabesz
Most már végkép nem értem az egészet. PMA -n be tudok lépni,lecseréltem vadiúj regem jelszavára az eredeti felhasználó jelszavam és így sem enged be...
abload.de/img/useriddms4s.jpg
Korcsii
A felette lévő saltot is másold.
eugabesz
Hálás köszönet Korcsii,igaz többször be kellett másolni,mert valamiért nem akart frissülni az adatbázis,de így már sikerült visszaszereznem a felhasználóm....Ezer hála és köszönet a segítségért!!(Természetesen mindenki másnak is jár a köszönet,aki segíteni próbált) Minden rendben most már.

Nem ide tartozó, v9 frissítéssel kapcsolatos kérdés törölve. (Rimelek)
reTorZio
Beszélgetés áthelyezve. Előzmény: https://www.php-fusion.co.hu/infusion...read_id=20 (Rimelek)

Köszönöm, megfontolandó mindenképpen. Más: szeretnék egy új panelt (még a V7-ben) hozzáadni. Nem sikerül, mert a "Nem lehet létrehozni az új panelt. Hibás jelszó üzenetet kapok. Az oldalt én hoztam létre, nincs másnak admin hozzáférése (főadminisztrátor vagyok). A profil megváltoztatásánál a Felhasználónév-hez tartozó név és az aktuális jelszó beírása után próbálom az "Aktuális admin jelszót" beírni (a megváltoztatás érdekében) de nem fogadja el. Az adatbázisban is kotorásztam, de az ottani "átkódolt" karaktereket nem lehet visszafejteni. Nem tudom mitévő legyek. Van esetleg elképzelésed?
spyrex
Ha egyre gondolunk akkor.. Bemész a phpmyadminba ki törölöd az admin jelszóhoz tartozó sorokat és elméletileg újra be tudsz írni valami jelszót. Smile
reTorZio
Hát töröltem a phpmyadmin-ban a "user_password" és a "user_admin_password" sorok tartalmát ( a bennük lévő kódokat kimásoltam/lementettem), de így sem enged belépni az admin felhasználónévvel és üresen hagyott jelszóval, sőt visszamásolás után sem enged már a korábbi jelszóval belépni. Most vagyok nyakig a kakiban.
spyrex
user passwordot hagyd benne csak az adminét töröld ki.. Én régebben valahogy így csináltam Grin
Rimelek
Na, szóval kicsit összegyűjtöttem az admin jelszóval kapcsolatos kérdéseket ide. Bár igaz, egy része az admin felhasználói jelszavával kapcsolatos. Jobb, mint az előző helyén volt. Ráadásul az előzőek alapján még szükség is lehet a másik jelszó visszaállítására is. Smile

Nekem itt, a v9-nél volt amúgy olyan, hogy a profil szerkesztésnél admin jelszót kért. Viszont már nem emlékszem, hogy adtam meg. Tippem, hogy nem töltöttem ki a jelenlegi jelszót, mert hogy nem volt. És megadtam újnak egyet. Utána minden működött. Javaslom v7-nél is ugyanazt megpróbálni, hacsak valakinek nincs jobb ötlete.
reTorZio
Köszi a tippet, na meg azt is, hogy áthelyezted a kérdéshalmazomat. Itt valóban több infót lehet erről a témáról olvasni. Már odáig jutottam, hogy az oldalamat sem tudom megnyitni. Előtte még próbáltam úgy is belépni, hogy az admin felhaszn.vénhez tartozó jelszó mezőt üresen hagytam -> nem engedett belépni. Aztán úgy is, hogy beírtam a korábbi jelszót, eredmény ugyanaz. (előtte töröltem a phpmyadminban az admin felhasználó és a főadmin tartalmát. Később, miután nem tudtam belépni visszamásoltam őket, de nem engedett belépni). Most meg az oldalt sem érem már el... Kezdek lángra lobbanni.
reTorZio
Gyanítom, h a szerver a többszöri rossz belépési kísérlet miatt tiltotta le a weboldalt, mindjárt helyrehozom és újra megpróbálom az admin belépést.
reTorZio
Elindítottam újra a weboldalt, de annak ellenére, hogy az admin-hoz tartózó, korábban a phpmyadmin-ról lementett jelszó karaktereit visszamásoltam, nem enged az admin felületre belépni. Hogyan tudnék mégis adminként belépni? Töröljem a phpmyadmin-ban a hozzá tartózó karaktereket? Amíg nem tudok belépni, nem tudok új (másik)admint sem létrehozni.
Rimelek
Tudsz új fusiont is telepíteni. Ha máshol nem, akkor a saját gépeden. És a korábban itt kibeszélt megoldást végigcsinálhatod. Ha kell, akkor a user_salt és user_password mezőkkel, de ha csak az adminra nem tudsz belépni, akkor az admin jelszóval. Azaz a user_admin_salt és user_admin_password mezőkkel. Sőt. Igazából ahhoz új telepítés se kell, mert átmásolod a user_salt tartalmát a user_admin_salt -ba és a user_password tartalmát a user_admin_password -be. Igaz, hogy ez így kevésbé biztonságos, hiszen nem csak a jelszó azonos, de még a salt is. De legalább bejutsz.

Viszont próbáltad már a javaslatom, hogy a profil szerkesztésnél csak az új admin jelszót töltöd ki, de a jelenlegit nem? De ezt csak akkor, ha a user_admin_password üres.
reTorZio
Igen, utolsó mondatodra. Már próbáltam. Nem jött össze. Most végigharcolom a javaslatod elejét...
Köszi.
Te tudsz megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Te nem tudsz témát indítani a fórumon.
Te nem tudsz hozzászólni ehhez a témához.
Te nem tudsz szavazást indítani a fórumon.
Te nem tudsz csatolmányt feltölteni a fórumra.
Te nem tudsz csatolmányt letölteni a fórumról.
Moderátor: Adminisztrátor