A php-fusion.co.hu és php-fusion.hu domain + tartalom ELADÓ! Korrekt ajánlatot az alábbi email-re várok: lynx.adm@php-fusion.co.hu

V7-ről V9-re

Utolsó módosítás 3 év
reTorZio
Azt szeretném megtudni, hogy V7-ről V9-re történő frissítés esetén miként kell eljárni. Változatlanul maradnak-e az eddig létrehozott tartalmak, beállítások, beleértve a felhasználói oldalt is?
tesztpilota
Ha nem sürgős frissítened,akkor várj vele,mert még teszt alatt van a v9 és felbukkan sok hiba,emiatt ne vesszen el adatod.
reTorZio
Köszönöm, megfogadom a tanácsodat, várok a frissítéssel.
Rimelek
Mivel már új verzió készül, valószínűtlennek tartom, hogy ha most nem elég stabil a frissítéshez, akkor majd az új az lesz. A v9 tesztelése csak annyira zajlik, amennyire a felhasználók tesztelik. Egy régi rendszert meg lehet próbálni frissíteni, de akár jól tesztelt, akár nem a v9, egy ilyen frissítést mindig tesztkörnyezetben érdemes elvégezni először. És az éles upgrade előtt is egy mentést mindenképpen kell az adatbázisról készíteni, hogy bármikor vissza lehessen állni. Arról nem beszélve, hogy ha még sosem próbáltál mentésből visszaállítani, akkor azt sem árt kipróbálni, hogy sikerül-e. Különben hiába a mentés, ha nem tudod használni.

Ha pedig sikerült az upgrade teszt környezetben, akkor lehet élesben is csinálni. Vagy, ha az éles verzió addig le volt kapcsolva, tehát nem változott benne semmi, akkor akár a teszt upgrade eredményét ki lehet cserélni az éles verzióval.

A letölthető v9-ben van egy readme-en.html, amiben le van írva az upgrade menete angolul. Magyarul nem tudom, ez elkészült-e. De nem állnék neki lefordítani most, viszont a tartalmából annyit kiemelnék, hogy az upgrade-kor nem lesz minden frissítve. Ha jól értelmezem a leírást, akkor az egyedi beviteli mezők (User Fields) nem frissülnek, hanem újak települnek. Ugyanezt írja a linkekre is. Ezen kívül a modulok sem biztos, hogy mind működnének a v9-ben, ha voltak egyedileg telepítettek.

De ezért mondom, hogy előbb ki kell próbálni. Akkor is, ha még vársz fél évet a frissítéssel.
Rimelek
A v7-es admin jelszóval kapcsolatos hozzászólásokat áthelyeztem. Folytassuk az új témában: https://www.php-fusion.co.hu/infusion...mp;pid=212

És kérek szépen nem minden kérdést ott feltenni, ahol eszünkbe jut. Köszönöm!
Te tudsz megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Te nem tudsz témát indítani a fórumon.
Te nem tudsz hozzászólni ehhez a témához.
Te nem tudsz szavazást indítani a fórumon.
Te nem tudsz csatolmányt feltölteni a fórumra.
Te nem tudsz csatolmányt letölteni a fórumról.