A php-fusion.co.hu és php-fusion.hu domain + tartalom ELADÓ! Korrekt ajánlatot az alábbi email-re várok: lynx.adm@php-fusion.co.hu

[MOD] - Ephyx-PM Control

Utolsó módosítás 3 év
_Ephyx
Új csomag került a letöltések közé Smile

Minden észrevételt - javaslatot szívesen veszek.

Ephyx
feketefarkas
Nekem tetszik jó lett Smile
Egy észrevétel, ha ráviszem az egeret az Üzenet Tartalom-ra akkor képet nem jeleníti meg, ez szándékosan van így vagy esetleg hiba?
_Ephyx
Elvileg mutatnia kéne.
Holnap megnézem , hogy esetleg mi maradt ki.

Egyesítve 2017.06.28 07:21:
Nos megnéztem a csomagot, de akárhogyan állítom a felületet (Theme és Admin bármilyen kombója) nekem mutatja a levél tartalmat ha az egeret az üzenet tartalom fölé viszem...
Csatolok egy képet hozzá.

Esetleg leírhatnád, hogy neked milyen kombóban nem megy.

Ephyx
Nincs hozzáférésed a csatolt fájlok megtekintéséhez
Rimelek
Megnéztem én is. @feketefarkas azt említi, hogy kép nem jelenik meg. Ami nem is fog, mert az üzenet eredeti tartalma van megjelenítve. Nincs semmilyen bb kód értelmezve előtte. És ha lenne, akkor sincs engedélyezve a html tartalom megjelenítése. Ha jól tudom, azt a tooltip-nél külön engedélyezni kell.

Észrevételek:

Akkor pár saját észrevételt is írok.

- A Olvass.el és a Read.me nevű fájlok helyett szerintem jobb lenne egy hagyományosabb formátum. README.txt és OLVASSEL.txt vagy README.hun.txt. De ha txt a kiterjesztés, akkor kevesebb a gond a megnyitással. A standard név meg a megtalálásában segít. Azonnal szembetűnik.

- @_Ephyx, te már tudod, hogy foglalkozom konténeres virtualizációval. Ha a fájlok minden infusion-ben szintén valamilyen standard struktúrában vannak, könnyebb általános telepítőt készíteni az infusion-okra is. Ha például a comment_include_v9-hez hasonlóan egy files mappában vannak azok, amiket fel kell másolni a fusion gyökerébe, akkor azt viszonylag egyszerűen meg lehet oldani automatizálva is. Így egy kicsit trükkösebb, de nem tudom, hogy ez így szokás-e fusion-nél. Kiegészítés fejlesztésével nem nagyon foglalkoztam ilyen szinten. Ha az, akkor így is úgy is le kellene kezelni mindkét esetet.

- Az üzenet tartalma gomb számomra megtévesztő. Már vagy 5-ször rákattintottam, mire rájöttem, hogy azzal nem történik semmi. Csak ha fölé emelem az egeret. Esetleg kattintásra aktiválni a tooltipet vagy nem gombként megjeleníteni kevésbé lenne megtévesztő.

- Van pár & jel a kódban, ami &-ként lenne valid. Persze ez a működésén semmit nem befolyásol.

- Ez már még kevésbé lényeges, de régen is megjegyeztem. Talán még emlékszel is rá:
Kód
openside("".$locale['epc']['avaliable_pms']."");

Üres idézőjelpárok szükségtelenek. Csak többet gépelsz. Ez az sql query-knél is igaz.
_Ephyx
Köszönöm az észrevételeket. Smile
tesztpilota
Nekem is sikerült feltenni,XAMPP-al próbálgatom.Az olvass el-t nem tudtam megnyitni,de kikerestem értelemszerűen hová kell bemásolni és adminpanelon megjelent,hogy telepíthető.
Tetszik

Egyesítve 2017.07.11 07:50:

Rimelek Írta:Akkor pár saját észrevételt is írok.

- A Olvass.el és a Read.me nevű fájlok helyett szerintem jobb lenne egy hagyományosabb formátum. README.txt és OLVASSEL.txt vagy README.hun.txt. De ha txt a kiterjesztés, akkor kevesebb a gond a megnyitással. A standard név meg a megtalálásában segít. Azonnal szembetűnik.


Az Olvass.el és a Read.me nevű fájlokat simán átneveztem olvassel.txt és Readme.txt-re,így már megnyílik jegyzettömbben.
Te tudsz megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Te nem tudsz témát indítani a fórumon.
Te nem tudsz hozzászólni ehhez a témához.
Te nem tudsz szavazást indítani a fórumon.
Te nem tudsz csatolmányt feltölteni a fórumra.
Te nem tudsz csatolmányt letölteni a fórumról.