Gyászjelentés

Nick Jones 1973 - 2011

"Tedd meg mindazt, ami a kezed ügyébe esik, és amihez erőd van"
- Próféta könyve 9:10

Ezek a szavak ritkán megfelelőbbek, pontosabbak és igazak, mint ezen a gyászos napon, amikor meg kell osztanunk veletek a szomorú hírt, a mi szeretett alapító atyánk, Nick Jones, január 4-én eltávozott közülünk. Ő hozta létre ezt a remek CMS-t minden erejét belefektetve, és milyen erőt mutatott a fejlesztésében! Ez a CMS összehozta az embereket a világ legkülönbözőbb pontjairól egyetlen projektbe, amiről valószínűleg Nick soha nem is álmodott volna, amikor belekezdett a fejlesztésébe.

Megannyi ma már jól képzett fejlesztő tette meg első tétova lépéseit a kódolás területén Nick gondos útmutatása alapján, ami egy szilárd táptalajt biztosított az élet minden területén sok-sok embernek a világ minden részén. Ez az igazi erő, elérni és megérinteni oly sok különböző módon élő embert, és mindezt erő és hatalom keresése nélkül. Csak azért hozta létre ezt a CMS-t, mert el kellett készítenie. Ennyire egyszerű.Sajnos még a legerősebb és legbátrabb emberek is eltávoznak, elfáradnak és kimerülnek a harcokban. Nekünk pedig el kell őket engednünk. És mi, akik itt lettünk hagyva, nos... Nem számít, mennyire hisszük, hogy felkészültünk az elkerülhetetlenre, amikor végül eljön a nap, rájövünk, hogy valójában soha sem tudjuk magunkat felkészíteni rá igazán. Ezért ez egy borzasztó érzés a szomorúság és a bánat között sokunk számára. Legyünk inspirálva azáltal, ahogy Nick mindig is kezelte a helyzetét, és viseljük a veszteséget szeretettel, méltósággal és becsületességgel. És talán egy furcsa kuncogással is. Csodálatos humorérzéke volt, ha nem egy fejlesztő lett volna, talán egy remek humorista is lehetett volna belőle.

Őszinte részvétünket nyújtjuk Nick családjának és hozzátartozóinak, szeretném külön kiemelni édesanyját, Sue-t, hiszen nagyon erős kötelék volt közöttük, amely törhetetlen és különleges volt. Szeretnénk lehetőséget adni a közösségnek is, hogy részvétüket nyilváníthassák a weboldalon, további részletek később következnek.

Ami a PHP-Fusion folytatását illeti, mi folytatjuk a napi rutinunkat, amíg erre más utasítást nem kapunk. Nem tudunk semmit Nick szándékairól ezzel kapcsolatban, így amíg ez a helyzet nem változik, ugyan úgy folytatjuk a munkát, mint ahogyan szoktuk.

A Management Team nevében kérek mindenkit, hogy tisztelje a tényt, hogy ennél több információval egyelőre nem tudunk szolgálni. Emeljük fel fejünket és emlékezzünk Nick Jones-ra, amiért rendkívüli ember volt, és próbáljuk meg követni a példáját. Úgy érzem ez a legjobb megoldás, hogy megtiszteljük Nick-et, családját, és alkotását a legjobban a körülmények között.

Happy Svensson (KEFF - angol oldal)


Mint sokan már olvashattátok az angol oldalon vagy a nemzeti support oldalakon, a nagyszerű projektalapítónk, Nick Jones elhunyt 2011. január 4-én.

Még mindig a sokk hatása alatt vagyok, a szörnyű hír miatt, hogy elveszítettük a legnagyobb hősömet, az embert, aki megtanította nekem a PHP-t és hogy mit jelent egy W3C valid HTML kód. Nem vagyok a nagy szavak embere, ezért rövidre fogom ezt a hírt, és megtisztelem Nick Jones-t annak a tiszteletével, amit hátrahagyott, élete munkáját, a PHP-Fusion-t.

Annak ellenére, hogy ez egy nehéz idő mindannyiunk számára, megkönnyebbült vagyok, amikor látom mennyi nagyszerű embert hozott össze Nick Jones a világ minden tájáról, a projekt megalapításával. Jelenleg 18 nemzeti support oldalunk van, szerte a világon. Mindegyikük hozzájárul nap mint nap a PHP-Fusion rengeteg felhasználójának segítéséhez, és mindezt azért teszik, mert ők is hisznek a PHP-Fusion-ban.

Mindenki, aki meglátogatja ezt az [angol fejlesztői] oldalt, és segít a PHP-Fusion fejlesztésében, akár hibajelentéssel, feature javaslatokkal vagy közreműködéssel a kódolásban, mint Nick Jones-nek köszönhetően vagytok itt. Mind azért vagytok itt, hogy folytassátok ,amit Nick Jones elkezdett, amiben hitt. Mivel folytatni a munkáját olyan, mintha Nick Jones emlékét folytatnánk, mivel emléke tovább él művében, amit oly büszkén készített, a PHP-Fusion-ban.

Nick Jones létrehozta a PHP-Fusion-t, nem kereskedelmi érdekből, nem is személyes érdekből, hanem mert erre hivatott ebben a világban. Ő általa lett a PHP-Fusion ingyenes és könnyen kezelhető, ő a felhasználókat tartotta a fejében miközben csinálta. Azt akarta, hogy olyan sok felhasználó élvezze a munkáját, amit elkezdett, amennyi csak lehetséges.

Tiszteljük Nick Jones-t és amiben hitt azzal, hogy folytatjuk a PHP-Fusion támogatását és fejlesztését. Nick Jones emléke megmarad művében és soha nem fog elmúlni, éppen amiatt, amit a PHP-Fusion jelent számunkra.

A PHP-Fusion előtt egy fényes jövő áll, és a PHP-Fusion jövőjének alakításában való segítséggel segíted megőrizni az emlékeit a PHP-Fusion létrehozójának, Nick Jones-nak. Folytatni fogjuk a munkát a PHP-Fusion-on, hogy a PHP-Fusion-t használók következő generációja is élvezhesse azt a munkát, amit Nick Jones csinált mindannyiunk számára

Nick Jones soha nem adta fel a PHP-Fusion-t, ahogy mi sem fogjuk!

Hans Kristian Flaatten (Starefossen - fejlesztői oldal)


Azt hiszem ezek után már nem maradt túl sok minden, amit mondhatnék.

Hiányozni fogsz Nick, a mi Digink, öröm volt megismerni téged, és veled együtt dolgozni.

Nyugodj békében!

Korcsii, követve az angol példát: Nagy Károly, természetesen az egész magyar oldal nevében.

Korcsii 2011. január 06. 11:11 Nyomtatás 19 hozzászólás · 3556 megnyitás ·

Kommentek

Hozzászólások

695 #11 dzsar
- 2011. január 06. 21:48:31
:(
2 #12 Korcsii
- 2011. január 06. 22:39:32
újra megnyílt az angol oldal... egy új infusion is helyet kapott, ahol meg lehet emlékezni digiről (természetesen angolul)...

http://www.php-fu...lences.php

várhatóan több crew tag is megszólal, érdekes, megható dolgokat írva, de az már nem kerül fordításra... azért érdemes lehet elolvasni azoknak, akik nincsenek rosszban az angollal...

szerk: még valami, a másik oldaláról (ezt most a szó mind a két értelmében):
http://www.starga...admore=498
3749 #13 tejes666
- 2011. január 07. 08:09:07
:(
1869 #14 katara
- 2011. január 07. 12:25:24
Nekem ez idáig csak egy név volt a cms láblécében, jól lehet ez így csúnyán hangzik, de h kicsit többet is megtudtam itt Róla, csak becsülni tudom őt, a céljait, a munkáját, a hozzáállását... Jó néhány oldalt készítettem már "vele" és olyan segítőkész embereket ismerhettem itt, és az életben olyanoknak segíthettem szimplán egy holnap elkészítésével, akik miatt úgy érzem, érdemes a webes világot azért fejleszteni, h általa mi is fejlődjünk, jobbakká váljunk - akár emberileg, akár a világ megismerése, megértése végett.

Rest In Peace Nick flower n Thanks 4 all!
1005 #15 SZAMigabi
- 2011. január 08. 17:33:34
Szeretnénk megkérni titeket, hogy Nick Jones iránti tiszteletből és együtt érzésből töltsétek le a In Memoriam Panelt és rakjátok ki fusionos oldalatokra.
Köszönjük.
3412 #16 csarsz
- 2011. január 08. 20:47:03
Nyugodjék BÉKÉBEN!:(
1853 #17 RyTec
- 2011. január 17. 09:54:19
Tisztelet egy ember után, aki a semmiből épített fel egy globális "hálózatot" közösséget, szerintem minden érző emberben tiszteletet ébreszt!!!

Ha valaki egyáltalán csak egy pillanatra is belenézet a php-fusion CMS rendszerbe, láthata hogy hatalmas munka áll a mögött, hogy a kerek rendszer elkészüljön....

Az elsöknek mondhatom magam akik elöször látták ezeket a keretrendszereket... Így mind azt a folyamatos fejlödést, fejlesztést átéltem, noha nem segitetem a fejlesztésben csak hasznááltam, de AKOR IS!

"Az élet mint homokszem"

Nyugodj békében.. :( flower :(
581 #18 Mikeee
- 2011. január 18. 15:26:59
:|
1531 #19 gejzaza
- 2011. február 02. 16:27:29
Egyidős volt velem. Elgondolkodtató, hogy amíg az ember itt él a földön, teszi a dolgát... Nagyot alkotott, maradandót. Nem mindenkinek adatik ez meg, neki Igen, és ezért örök hála és tisztelet jár. Mindaddig velünk lesz, amíg megőrizzük a művét és emlékét!
Legyen ez így nagyon sokáig!!!

NYUGODJÉK BÉKÉBEN!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték